VÍZLÁGYÍTÓ KIVÁLASZTÁSA

Rólunk

 

Az OPTI-SOL Kft. 

az    OPTI-Soft vízlágyító  berendezés család gyártója és nagykereskedője.

Az OPTI-Soft egy olyan vízlágyító márka, amely az otthoni, lakossági és közösségi intézmények vízminőség javítására specializálódott. A márkán belül számos különböző típusú vízlágyító berendezés kapható. Ezek kapacitásukban, felszereltségükben, méretükben és az alkalmazási területeikben különböznek egymástól.

Az OPTI- Soft lágyítókhoz alkalmazott prémium minőségű alkatrészeknek és svéd élelmiszeripari gyantának köszönhetően

MINDEN KOROSZTÁLY ihatja a készülékek által kezelt lágyított vizet!

Az ioncserés vízlágyítók lényege, hogy eltávolítják a vízben lévő Ca és Mg ionokat, amik a vízkövesedést okozzák.

Az OPTI-Soft vízlágyító berendezések tökéletes lágy vizet szolgáltatnak, ami megvédi a háztartási berendezéseket, kazánokat, hőcserélőket, víz és fűtési- rendszereket, mosogatógépeket, mosógépeket, bojlereket, kávéfőzőt, csapokat, szanitereket a vízkő lerakódástól, a gyors avulástól és az idő előtti elhasználódástól.

 Az OPTI-Soft ECO vízlágyító berendezéseket a piacon egyedüliként engedélyeztettük és gyártjuk prémium svéd gyantával és „inteligens RX/ gazdaságos” display vezérlőfejekkel! Ezek az egyik leggazdaságosabb vízlágyítók a piacon.

Az OPTI-Soft vízlágyító márka nevet a vízlágyításban tekinthetjük a legjobb ár-érték arányú megoldásnak, mely jelentősen javíthatja a víz minőségét és hosszú távon megóvja a berendezéseinket a vízkőtől és elősegíti azok hatékonyabb működését, élettartamuk meghosszabbítását.

 Az OPTI-Soft ECO vízlágyító berendezéseink megalkotásánál a legfőbb szempjaim:

  • jól bevált, prémium minőségű részegységekből álljanak
  • ár/érték arányban tökéletesek piacvezetők legyenek
  • „lózungtól”, mondvacsinált előnyöktől mentesek legyenek
  • hosszútávon, megbízhatóan működjenek
  • gazdaságosan szolgálja a vásárlóink igényeit
  • és természetesen minden hatósági engedéllyel rendelkezzenek.

Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), mint- az ivóvizes berendezéseket engedélyező szervezet előírásainak és elvárásainak mindenben megfelelnek készülékeink.

  OPTI-Soft vízlágyító   berendezéseink alkotóelemeinek magas minősége biztosítja, hogy

 MINDEN KOROSZTÁLY IHATJA a berendezéseink által kezelt vizet!

   OPTI-Soft vízlágyító   készülékeink családi házakban és közösségi helyeken is alkalmazhatók. Vízlágyítóink egészségügyi intézmények kivételével mindenhol lehet alkalmazni ivóvíz kezelésre.

 

 Több éves GYÁRTÓI TAPASZTALATTAL és PIACISMERETTEL szívesen segítek Önnek is további kérdéseivel kapcsolatban!

Üdvözlettel:

Szabó Péter Zsolt üv

OPTI-SOL Kft

OPTI-Soft vízlágyítók gyártója

tel:+36 30 3073865                          e-mail: optisolpro@gmail.com

Rólam és tapasztalataimról:

Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek után Magyarország legnagyobb magántulajdonban lévő gépész áruházláncánál dolgoztam közel 7 évig felsővezetőként, amikor az Euro-Clear Kft. tulajdonosainak felkérésére  én lettem a vízkezelő cégnél a magyarországi értékesítési vezető. Az első magyar nyelvű termékkatalógusuk elkészítésén túl, új képviselői csapat kiválasztásában és vezetésében, a Rainwater, Smartwater Softener és Plug and Play típusú vízlágyító berendezéseik fejlesztésében, piaci pozicionálásában, valamint az országos beüzemelői hálózat bővítésén is sokat dolgoztam kollégáimmal.

 2021- ben alapítottam saját vállalkozásomat az OPTI-SOL Kft-t, mely kezdetben csak vízlágyító berendezések értékesítésével foglalkozott.

 Saját kereskedelmi és gyártói  tapasztalataim győztek meg arról, hogy szükség van egy olyan vízlágyító berendezés megalkotására, melyet nyugodt szívvel, őszintén ajánlhatok és adhatok a vízlágyító készülékeket venni szándékozó ügyfeleknek. Így alkottuk meg az OPTI-Soft vízlágyító termékcsaládot.