AZONNALI HÍVÁS: +36303073865

Smart Water Softener - "a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak vizet"!

Tökéletes megoldás vízkő ellen! Cseppmentes poharak, tisztább ruhák, zamatosabb ételek és italok. Az Euro-Clear vízlágyító berendezések a vízlágyító piac legjobb termékeit kínálja Önnek a tökéletes végeredmény érdekében. A vízlágyító berendezések legtöbb előnyével nap, mint nap szembesül majd, emellett a vízvezetékek, csaptelepek, szerelvények élettartama is jelentősen megnő.

Smart Water Softener vízlágyíató készülékek   (SWS.., SWS..HF, SWSP..HF)
 
● Magas felszereltségű háztartási vízlágyító család. Beépített visszakeverő szeleppel, külső by-pass szerelvénnyel rendelkezik.
● Nagy méretű kijelzőjén magyar nyelven is láthatók az információk. A kabinet tetején lévő átlátszó nyíláson keresztül könnyen ellenőrizhető a regeneráló só mennyisége.
● A SmartWaterSoftener az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon köszönhetően az intelligens vezérlésnek és a széria tartozék sórácsnak.
● Az intelligens vezérlőfejeknek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
● A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét.
● A SmartWaterSoftener lágyítók a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak bázis vizet.
● Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszervíz hálózatot.
● A SmartWaterSofteren PLUS vízlágyítók rendelkeznek gyantaágy fertőtlenítő funkcióval, ami azt jelenti, hogy a NaCl-ból a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat.   ("P"- Plus)
● A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek így berendezésünket a nagyobb átfolyást biztosító 1” vezérlőfejjel is installáljuk. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 5 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.  ("HF"- HIgh Flow)

● OTH engedély száma: 33722-9/2021/KTEF