HÍVJON AZ AZONNALI KEDVEZMÉNYÉRT: +36 30 307 3865  

HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ!

RO-Traditional 6 lépcsős fordított ozmózisos víztisztító,
RO-Traditional 6 lépcsős fordított ozmózisos víztisztító,
110 600 Ft

RO-Traditional 6 lépcsős fordított ozmózisos víztisztító,

Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

110 600 Ft
Részletek

Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

A készülék NNK (OTH) engedéllyel rendelkezik! Az RO-Traditional nyomásfokozóval ellátott fordított ozmózisos víztisztító kedvező ár-érték aránya miatt közkedvelt. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, a krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

Az RO-Traditional fordított ozmózis elvén működő víztisztítói a vízben lévő szennyeződések 95%-át eltávolítják. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is. A szennyeződések mindössze néhány százalékát gyűjti magában és a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! Ez a világ jelenlegi egyik legjobban működő víztisztítási módszere!

Az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően, eltávolítja a klór és klórszármazékok jelentős részét, szag- és ízrontó anyagok, valamint az esetlegesen felmerülő vírusok és baktériumok jelentős részét.
Beszerelése egyszerű, egy átlagos műszaki tudással rendelkező ember egyedül is be tudja szerelni, a beszerelési útmutató segítségével. Ha Ön úgy érzi mégis segítségre van szüksége, szakembereink szívesen állnak a rendelkezésükre.

Műszaki jellemzők:

A berendezés 5 szűrőből áll:

1. szűrő: 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.

2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.

3. szűrő: 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.

4. szűrő: főszűrő, más néven ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%-os biztonsággal távolít el.

5. szűrő: aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.

6AIMRO visszasózó egység, amely a rajta keresztül áramló tiszta víz erősségének függvényében adagolja vissza az ásványi anyagokat.

Teljesítmény: 120-200 l vizet képes megtisztítani naponta.

Méretek: A gép mérete: 410 x 440 x 140 mm.

  A 12 literes tartály mérete: magasság 430 mm, átmérő 280 mm

Működési paraméterek: min. 2,5 - 6 bar nyomás szükséges.

Minőségi tanúsítvány: A készülék Magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az engedélyszáma: 66510-2/2021/KTEF

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

Karbantartás: 6 havonta  célszerű cserélni a három elő (1.,2.,3. szűrő) és az egy utószűrőt (5. szűrő). A négy szűrő bruttó ára 6.900.-ft, amelyet cégünk biztosít minden ügyfelünk számára. 24 havonta célszerű cserélni az ozmózis membránt, amelynek bruttó ára 8 .900.- Ft.

Garancia: 12 hónap teljeskörű GARANCIÁT vállal a gyártó.

Kiszállítás: 2.990.-ft/db belfüldön.

Beszerelés és beüzemelés: A termék beszerelését Ön vagy az ön által megbízott személy  is elvégezheti, kérjük ügyeljen a szakszerű beszerelésre, amelynek részleteit a termék használati útmutatójában találja meg.

Rendelhető kiegészítők:

  • AIFIR biokerámia betét, amely energetizáló hatásának köszönhetően lágyabbá selymesebbé teszi a tisztított vizet.
  • AIMRO visszasózó egység, amely a rajta keresztül áramló tiszta víz erősségének függvényében adagolja vissza az ásványi anyagokat.
  • UV lámpa, amely nélkülözhetetlen kútvizek ivóvíznek történő felhasználásakor. Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő baktériumokat és vírusokat.
  • Lúgosító egység, amely a tisztított víz pH értékét pH 8 - 9 közé emeli.

Figyelem: A termék fotó eltérhet a terméktől!

Adatok
Szállítási idő:
2-4 nap
Garancia:
12 hónap
Cikkszám:
OPT212437