HÍVJON AZ AZONNALI KEDVEZMÉNYÉRT: +36 30 307 3865  

HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ!

Euro-Clear RainWater 25 ( RW25 ) vízlágyító,  kínai alkatrészekből összeszerelve! ( AJÁNLOTT MODELL: Economysoft 100 eco VR34 ), 25 liter gyanta, 3/4" csatlakozás, by-passal
Euro-Clear RainWater 25 ( RW25 ) vízlágyító, kínai alkatrészekből összeszerelve! ( AJÁNLOTT MODELL: Economysoft 100 eco VR34 ), 25 liter gyanta, 3/4" csatlakozás, by-passal
245 900 Ft

Euro-Clear RainWater 25 ( RW25 ) vízlágyító, kínai alkatrészekből összeszerelve! ( AJÁNLOTT MODELL: Economysoft 100 eco VR34 ), 25 liter gyanta, 3/4" csatlakozás, by-passal

RainWater 25   háztartási vízlágyító berendezés. 

kínai alkatrészekből összeszerelve!

25 liter gyanta tartalom, 3/4" csatlakozás, by-pass,

 

Ajánlott modell: EconomySoft 100 eco VR34-  "okos", gazdaságos vezérlőfejjel, európai nyomástartállyal, európai kabinetben..

INGYENES SZÁLLÍTÁS belföldön.

245 900 Ft
Részletek

Termék tapasztalatainkat szívesen megosztjuk önökkel, kérem hívjanak +36303073865 telefonszámon!

Minden érdeklődőnek egyedi kedvezményes ajánlatot bíztosítunk!

 

RainWater 25  vízlágyító berendezés.  

Ajánlott modell: EconomySoft 100 eco VR34-  "okos", gazdaságos vezérlőfejjel, európai nyomástartállyal, európai kabinetben..

INGYENES SZÁLLÍTÁS belföldön.

          Több éves gyártói tapasztalattal segítünk Önnek a választásban !

 

- Az intelligens vezérlőfejeknek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét, és a takarékos só felhasználást.
- A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét.
- A RainWater lágyítók a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak vizet.
- A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek, így berendezésünket a nagyobb átfolyást biztosító 1” vezérlőfejjel is installáljuk. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 4 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.
- A magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot. A vízlágyító berendezés menüjében az angol nyelv mellett magyar nyelv is választható.

Javasoljuk közepes vagy magas vízkeménység esetén havi 10-15 m3-es vízfogyasztáshoz, alacsony vízkeménység esetén 15-30 m3-es vízfogyasztás esetén, valamint nagyon magas vízkeménységnél 5-10 m3-es vízfogyasztásig. Amennyiben ez nem megfelelő Önnek, mert a havi vízfogyasztása magasabb, úgy válassza az Economysoft120 eco VR34 , ha ennél kevesebb a vízfelhasználása, válassza az Economysoft 70 eco VR34 -et. Mindkettőt megtalálja webshopunkban.

A RainWater 25 vízlágyító előnyei:
- A konyhai, fürdőszobai csempék, csaptelepek foltmentesek, fényesebbek lesznek.
 - Kevesebb mosóporral és vízlágyító adalékok nélkül is tisztábbak lesznek ruhái, puhaságukat és színüket is megőrzik, nem szürkülnek.
- Gyorsabban kész a takarítással, mert nem kell többször áttörölni a felületeket
- A lágy-vízzel főzött levesek, tea, kávé íze és illata kellemesebb.
- Az evőeszközök, poharak, tányérok cseppmentesen száradnak.
 -Lágy vízzel a zuhanyzás sokkal kellemesebb, nem viszket a bőre, fejbőre, haja puhább, rugalmasabb lesz.
- A kazánok, és egyéb hőtermelő berendezések élettartama megnő.
- A csövekben nem rakódik le a vízkő, így rengeteg pénzt takarít meg, hiszen nem kell azokat időközönként kicserélni.

Beüzemelés:

RainWater 25 vízlágyító beüzemelését az Agrovíz Kezelési Kft., vagy az általa kijelölt szervizpartnert végzi el. A garanciális beüzemelés az 1 éves garancia feltétele.
Bekötés, beépítés: A vízlágyítót bármely vízszerelő be tudja kötni.

A berendezés ára nem tartalmazza a beüzemelés és a beszerelés költségeit.

A beüzemeléshez szükséges működési feltételek:

-2.5-4 bar hálózati víznyomás (4 bar felett nyomáscsökkentő beépítése)

-100 mikronos mechanikus előszűrő beépítése (A RainWater vízlágyító berendezés gyártója 1 évvel hosszabb garanciaidőt vállal a vízlágyító berendezésére, amennyiben DFA-34A vagy DFA-1A típusú vízszűrőt telepít).

- hálózati vízre történő csatlakozás kiépítése

- 230 V földelt hálózati dugaszoló aljzat

- 32 mm-es lefolyó csatlakozás, vagy padló összefolyó

A RainWater 25 vízlágyító működési elve:

A RainWater 25 vízlágyító berendezés ioncserés eljárás alapján működik. A keményvíz átáramlik az ioncserélő gyantán, ahol ioncserével megtörténik a víz lágyítása. A berendezés ioncserélő gyantatöltete a Ca++ és Mg++ ionokat Na+ ionokra cseréli. A töltet bizonyos mennyiségű lágyvíz termelése után lemerül, ezért azt regenerálni kell. A regenerálás nagy tisztaságú NaCI oldat felhasználásával automatikusan történik. Regenerálás során a sóléből a Na+ ionok újra a gyantába kerülnek. A berendezés teljesen automatikus, elvégzi az összes tisztítási, regenerálási folyamatot. A kezelő személyzet részéről csak időszakos felügyeletet, valamint rendszeres só utánpótlást igényel.
A vezérlő automatika a lágyító gyanta regenerálását vízfelhasználási szünetben, éjszakai időpontban végzi. Erre azért van szükség mert a regenerálás alatt a berendezés nem változtat a belépő víz keménységén, így az lágyítatlanul jutna a hálózatba.
A vízlágyító gyanta 0,1 nk° keménységű vizet állít elő. Az ivóvízre minimálisan engedélyezett 5 nk° keménységű víz eléréséhez a vizet lágyítás után mesterségesen fel kell keményíteni.
A by- pass szelep a fejhez közvetlenül csatlakozik, itt valósítható meg a nyers víz vissza keverés ( víz keménység beállítás ) illetve a berendezés kizárása a rendszerből igény esetén. os104,os107,os108,os110,os111,os112,os113,os114,os115,os116

Adatok
Gyártó:
Economy Water EconomySoft
Háztartás havi vízfogyasztása(m3/hónap):
5 – 30
Szállítási idő:
2-4 nap
Garancia:
24 hónap
Regeneráló gyanta mennyisége (liter):
25 liter
Csatlakozás:
2 db - 3/4 ", 2 db - 1/2"
Cikkszám:
RW25
Tömeg:
33 kg/db